blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG stocho
ČLÁNKY
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
stocho



Jedna velka propaganda
pridal stocho 30.4. 2014 o 21:32

Keď Nobel vymyslel DYNAMIT, viedli ho ušľachtilé ciele, nebezpečný nitroglycerýn mu zabil brata a on sa rozhodol vyrobiť niečo "bezpečné", ľahko manipulovateľné, čosi také malé do "kabelky".

 

Žiaľ, podarilo sa mu to a keď neskôr pochopil obludnosť svojho vynálezu, ani Nobelova cena mu tam " hore ", pri pohľade na ľudstvo, pokoj na duši nepriniesla.

Stačilo, aby jeden šialenec prepašoval Nobelov vynález do civilného lietadla a stovky nevinných ľudí zahynuli rovnako, ako keď do trolejbusu nastúpi čierna vdova s kabelkou, šaty a topanky na sebe a jej blízkosť zabíja.

No povedzte, keby Nobel žil, bol by dnes ochotný hrdo sa vystatovať svojim vynálezom, robiť mu propagandu v médiách a nechať sa zneužívať ako nástroj moci ?

 

Nie, niečo také v normálnom svete neexistuje, tam si mysliaci človek v hlave usporiada myšlienky v zmysle zákonov ľudskosti a morálky.

Opačným príkladom rozmeru ľudského myslenia sú komunisti, ktorí dokážu neskutočne morbídne veci a ešte ich propagandou prepašujú do myslí slabo odolných ľudí.

 

Zoberte si takého súdruha Kalašnikova, v mene víťazstva vlasti nad fašistami vymyslel jednoducho geniálny samopal, lenže komunisti si z neho urobili symbol propagandy a kšeftu.

 

Komunisti sa mu "štedro" odmenili, Hrdinom práce bol dokonca dvakrát, dostal rad svätého Andreja, vysokú generálsku čapicu a k tomu mizerný štátny dôchodok a panske tricka, detske oblecenie pre rodinu.

 

Aby mohol ako-tak prežiť, ochotne prepožičal svoje meno na výrobu vodky a tá sa dodnes veselo predáva vo veľkom v " butylkách " v tvare samopalu.

 

Chudák Kalšnikov, musel tú svoju nevďačnú rolu propagandistu vo svojej komunistickej vlasti dohrať až do konca života.

Michail Timofejevič Kalašnikov, človek Zeme, verím, že v duchu si milionkrát preklial po vojne ten svoj vynález a hlavne tú svoju povinnú divadelnú komunistickú šaškáreň.

 

Dnes, keby si mohol, odkázal by si ľuďom, mal som úmysel pomôcť vlasti, nikdy som ani len nepomyslel, že s mojim "vynálezom" sa budú deti v Afrike a na celom svete navzájom vraždiť !



Prístupov 4053
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Jezis cestuje vlakom
[ 15.8.2014] (príspevkov 0)
Paranoidny cigan
[ 18.7.2014] (príspevkov 0)
Skvely parik
[ 9.7.2014] (príspevkov 0)
Natlak na alkoholikov
[ 1.7.2014] (príspevkov 1)
Pocerni spoluobcania
[ 26.6.2014] (príspevkov 0)
Bajny Turkmenistan
[ 21.6.2014] (príspevkov 0)
Neverte vsetkemu,co je v mediach
[ 15.6.2014] (príspevkov 2)
Tam to vsetko zacalo
[ 8.6.2014] (príspevkov 0)
Hollywoodsi fesaci
[ 3.6.2014] (príspevkov 0)
V dramataku
[ 30.5.2014] (príspevkov 0)